Blog

Handige weetjes

schimmel badkamer

Wat als de schimmel telkens terugkomt?

De schimmel in de badkamer trekt maar niet weg, ook niet na het reinigen met een sponsje of doekje.

Vaak is dit een teken aan de wand dat je met vocht te kampen hebt. Hetzij vocht van buiten, vaak slechte of geen spouwmuur, of via een waterlek van riolering, waterleiding of centrale verwarming. We raden u ten stelligste aan om de schimmel in huis weg te werken en de oorzaak van het vocht in de muur te laten onderzoeken. Als professionele detectiebedrijf kunnen we u daarbij snel helpen, hetzij door onze warmtecamera of door een cameraonderzoek via de leidingen te ondernemen. Wanneer de oorzaak gevonden is, kan u met beperkte schade het probleem van de schimmel in huis oplossen. Stel dit niet langer uit want schimmel in huis is ook onhygiënisch en ongezond voor de luchtwegen.

 

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk

Factuur ontvangen en betaald. Ook dikke pluim voor de deskundigheid van jullie personeel. De afvoer loopt weer als een trein en ik weet eindelijk waar onze sceptische put ligt. Dat die op een plaats ligt die mij niet aanstaat, dat is mijn probleem :)

Met vriendelijke groeten,

Joeri

Joeri D.M.
Menu sluiten