Blog

Handige weetjes

terugslagklep riolering

Vdsdetectie weet raad!

Wanneer er een vervelende geur ontstaat in je regenwater of op je afvoer dan heeft dit vaak te maken met een ontbrekende terugslagklep op je riolering.

Vaak wordt dit probleem ook opgelost door het steken van een sifon tussen de aansluiting aan de straat en je eigen afvoerinstallatie. Uw kan ook navragen aan uw rioolbeheerder of u verplicht bent een septische put te plaatsen. Sinds 1 juli 2011 is bij nieuwbouw of bij grote werken aan uw afvoerleidingen voor afval- en/of regenwater, een keuring van de privériolering verplicht. 

Indien u geen zicht hebt op uw rioleringssysteem dan kan u beroep doen op onze diensten en brengen we al uw leidingen in kaart. Daarbij controleren we ook of er zich een terugslagklep bevindt op uw afvoer.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Factuur ontvangen en betaald. Ook dikke pluim voor de deskundigheid van jullie personeel. De afvoer loopt weer als een trein en ik weet eindelijk waar onze sceptische put ligt. Dat die op een plaats ligt die mij niet aanstaat, dat is mijn probleem :)

Met vriendelijke groeten,

Joeri

Joeri D.M.

Onze waterfactuur was buitengewoon veel gestegen dit jaar. De oorzaak hiervan was een lek in onze badkamerleidingen. Bedankt om dit snel & zonder breekwerken op te sporen.

Olivier D.
Menu sluiten