Blog

Handige weetjes

energieverbruik berekenen

VDSdetectie kan uw perslucht energieverbruik berekenen

Perslucht is een grote warmteverbruiker is en er wordt maar 10% van de electriciteit nuttig omgezet in te gebruiken persluchtenergie. Om dit energieverbruik in kaart te brengen kan VDSdetectie uw bedrijf screenen op persluchtlekken of overbodig gebruik.

Onze inspecteur komt uw bedrijf screenen best bij een volledige bedrijfsstilstand zodat hij met een ultrasone detector uw installaties kan lokaliseren.

Bij persluchtverlies van 0,5 mm kan dit u vlug 60 € verlies geven. Bij 5 mm is dat reeds 6500 € bij continu gebruik 24u per dag. Zo kan je zelf uw energieverbruik op perslucht drastisch inkrimpen.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Onze waterfactuur was buitengewoon veel gestegen dit jaar. De oorzaak hiervan was een lek in onze badkamerleidingen. Bedankt om dit snel & zonder breekwerken op te sporen.

Olivier D.

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk
Menu sluiten