Blog

Handige weetjes

Ik heb een lek! Wat nu?

Schakel de professionele hulp van VDS Detectie in!

De schade ten gevolge van lekkages zijn vaak gemakkelijk te zien, maar de bron van het probleem is soms moeilijker te achterhalen. Toch is het essentieel om het lek zo snel mogelijk te lokaliseren en het probleem op te lossen.

Een lekkage laat u het best opsporen door ons professioneel team. Met behulp van de modernste technieken en gespecialiseerde apparatuur hebben wij uw lek in een mum van tijd gevonden, zonder vervelende hak- of breekwerken.

Vervolgens kan de loodgieter of technieker met behulp van ons gedetailleerd rapport gericht te werk gaan & kan u met hetzelfde rapport terecht bij uw verzekeraar om bepaalde kosten terug te vorderen.

Onze hulp dringend nodig? Wij staan permanent voor u klaar! Contacteer ons via info@vdsdetectie.be en stuur alvast enkele foto’s van de schade mee.

 

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

De lekdetectie door VDSdetectie in het dokterskabinet was heel nauwgezet en professioneel.

Met de nodige gesofisticeerde apparatuur en een stevige portie gezond verstand werd het lek gelokaliseerd quasi tot op de centimeter.

Gelukkig heeft men maar 1 tegel moeten uitbreken en we zagen het water al spuiten!

De schade is tot een minimum beperkt en er is geen kostbare tijd verloren gegaan.

een tevreden klant

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk
Menu sluiten