Blog

Handige weetjes

Kosten lekdetectie

VDS lekdetectie geeft een correcte prijs bij de kosten van een lekdetectie.

VDS lekdetectie kan aan een hele klantvriendelijke prijs uw kosten bij een lekdetectie beperken. Wij geven u graag informatie mbt verzekeringsformulieren om uw kosten van de lekdetectie aan te geven. Stuur ons een mail met de gegevens van uw verzekering en wij doen verder het nodige. Daarna komen wij graag bij u langs om u uit de nood te helpen. Wilt u meer informatie over de kosten bij een lekdetectie? Bel of contacteer VDS Detectie dan vrijblijvend voor prijzen. Wij staan u graag te woord voor een gedetailleerde kostenraming van een lekdetectie.

U kan ons bellen op het nummer 0471/10.30.40 voor de mogelijke kosten van een lekdetectie. VDS detectie belt u gratis terug met meer informatie over onze prijzen indien u het formulier aan de bovenzijde op onze homepagina invult. Anderzijds kan u ons ook een bericht sturen via het formulier op onze contactpagina voor meer informatie betreffende de prijs en kosten van de lekdetectie.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Bedankt voor de info.  Onze mensen waren zeer tevreden over de uitgevoerde werken.

Luc Leurs

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk
Menu sluiten