Blog

Handige weetjes

lekkage detectie bedrijf

VDS detectie uw partner!

 VDS Detectie is een detectiebedrijf dat elk lekkageprobleem professioneel behandelt. Wij luisteren in de eerste plaats naar uw vragen om het probleem accuraat en doeltreffend te kunnen aanpakken.

VDS Detectie is gespecialiseerd in het vinden van waterlekken voor zowel particulieren als bedrijven. Naast waterlekken neemt VDS Detectie ook grote detecties aan om zowel afvoerleidingen, regenwaterleidingen, waterleidingen of electriciteitsleidingen te localiseren op een plan. 

Wij staan u graag te woord voor info & advies en voor klantvriendelijke prijs komen we bij u langs. Ontstoppingen van allerlei kunnen we vaak binnen het uur als ontstoppingsdienst en lekkage detectie bedrijf oplossen.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Onze waterfactuur was buitengewoon veel gestegen dit jaar. De oorzaak hiervan was een lek in onze badkamerleidingen. Bedankt om dit snel & zonder breekwerken op te sporen.

Olivier D.

Factuur ontvangen en betaald. Ook dikke pluim voor de deskundigheid van jullie personeel. De afvoer loopt weer als een trein en ik weet eindelijk waar onze sceptische put ligt. Dat die op een plaats ligt die mij niet aanstaat, dat is mijn probleem :)

Met vriendelijke groeten,

Joeri

Joeri D.M.
Menu sluiten