Blog

Handige weetjes

Muffe geur verwijderen

VDS Detectie helpt u bij de muffe geur te verwijderen.

Wilt u de muffe geur verwijderen in uw woning? Dan weet VDS detectie raadt bij uw probleem.

Allereerst is het belangrijk dat u ons zo duidelijk mogelijk probeert te formuleren over welke soort muffe geur het gaat. Daarbij denken we o.a. aan:

  • beerputgeur
  • rioolgeur
  • bloemkoolgeur
  • urinegeur
  • ...

Een meerwaarde is uiteraard ook wanneer u ons kan vertellen waar we de muffe geur kunnen verwijderen en in welke ruimte. Daarna kunnen we doelgericht gaan zoeken en maken daarbij gebruik van de rookdetector.

De muffe geur verwijderen kan pas wanneer er een juiste locatie is van de geur. De natuurvriendelijk rook van de rookdetector geeft ons weer waar die muffe geur vandaan komt.

Na de controle stellen we de mogelijke oplossingen voor hoe u het best de muffe geur kan verwijderen. Soms kunnen we zelf onmiddellijk een verbetering uitvoeren of indien nodig kan uw loodgieter aangesproken worden om het lek of de breuk te herstellen. Dankzij de rookdetectie is de schade tot het minimum beperkt.

VDS kan de muffe geur verwijderen in 95 % van de gevallen.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Wat een kleine controle moest worden, is een noodzakelijk onderzoek gebleken. In mijn bedrijf waren er meerdere persluchtlekken. Dit zonder ik het door had! Bedankt om me hier op te wijzen!

Marc K.

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk
Menu sluiten