Blog

Handige weetjes

Ontstoppingsdienst

Vds detectie uw ontstoppingsdienst met doeltreffende dienstverlening

Onze ontstoppingsdienst komt met een volledig ingerichte bestelwagen met de nieuwste technieken nog dezelfde dag bij je langs om je probleem te bekijken en op te lossen. We bekijken samen het probleem en doen het nodige als ontstoppingsdienst om de verstopping in uw huis of bedrijf te ontstoppen.

Vaak kan dit reeds door met een hoge drukreiniger de buizen door te spoelen. Bij hardnekkige verstoppingen kunnen we gebruik maken van onze camera waarbij we een perfect zicht krijgen op de binnenkant van de riolering of afvoerbuis. Zo kunnen we de plaats van de verstopping perfect localiseren waardoor minimale schade teweeggebracht wordt.

We maken als ontstoppingsdienst indien gewenst een verslag op zodat je eventuele waterschade terug kan vorderen van uw verzekeringsmaatschappij.

VDS Detectie uw ontstoppingsdienst

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Onze waterfactuur was buitengewoon veel gestegen dit jaar. De oorzaak hiervan was een lek in onze badkamerleidingen. Bedankt om dit snel & zonder breekwerken op te sporen.

Olivier D.

Wat een kleine controle moest worden, is een noodzakelijk onderzoek gebleken. In mijn bedrijf waren er meerdere persluchtlekken. Dit zonder ik het door had! Bedankt om me hier op te wijzen!

Marc K.
Menu sluiten