Blog

Handige weetjes

Schimmel in huis

Vochtanalyse bij schimmel in huis door VDSdetectie.

Niets is ongezonder dan schimmel in huis. Vaak is de oorzaak te vinden bij vochtige muren door slechte bouwconstructies.

Soms probeert men dan een plastiek schild met een valse wand ervoor te bouwen maar dat maakt het probleem alleen maar erger. De schimmel in huis vindt zijn weg verder langs de muur en komt langs de zijkanten weer tevoorschijn.

De inspecteur van VDS Detectie gaat zorgvuldig uw kamer inspecteren op vochtige plaatsen, daar waar de schimmel in huis zich gemakkelijk kan vormen. Op deze plaats waar het vocht het hoogst is, moet uw spouw geïsoleerd worden of dient een waterlek hersteld te worden. Vaak is insijpeling via de watergoot hiervan de oorzaak. De camera detecteert elke vochtophoping waarbij de schimmel in huis vaak al miniem actief is.

Weet dat schimmel in huis zich reeds menig jaar kan huishouden en enkel bij vochtverhoging wordt de schimmel terug actief. Het prijskaartje voor een herstelling en reiniging van schimmel komt u duur te staan.

Doe beroep op VDS Detectie voor een 3-jaarlijks preventief schimmelonderzoek om hoge kosten in de toekomst te vermijden. Zichtbare schimmel in huis wordt door VDS Detectie correct geanalyseerd en een rapport heeft u een correcte weergave van het probleem.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Factuur ontvangen en betaald. Ook dikke pluim voor de deskundigheid van jullie personeel. De afvoer loopt weer als een trein en ik weet eindelijk waar onze sceptische put ligt. Dat die op een plaats ligt die mij niet aanstaat, dat is mijn probleem :)

Met vriendelijke groeten,

Joeri

Joeri D.M.

Bedankt voor de info.  Onze mensen waren zeer tevreden over de uitgevoerde werken.

Luc Leurs
Menu sluiten