Blog

Handige weetjes

Stank uit doucheputje

Stank uit doucheputje? Eerst detecteren daarna repareren!

Komt er een stank uit het doucheputje? Is er een doordringende geur waarneembaar in de badkamer? Vaak is de stank uit doucheputje te wijten aan een slecht werkende sifon of een gedurende lange tijd ongebruikte douche.

Wanneer de stank uit doucheputje blijft duren ondanks regelmatig douchen dan ligt de oorzaak in een defecte sifon of een lek in de afvoerbuis.

VDS Detectie gebruikt hiervoor een rookgenerator waarbij er rook in de afvoer wordt geblazen. Indien de rook uit het doucheputje komt dan betekent dit dat ook de stank uit het doucheputje komt.

We raden aan om een loodgieter te contacteren en de sifon te laten herstellen. Indien u zomaar uw loodgieter laat komen om de stank uit het doucheputje te detecteren dan kan het gebeuren dat het lek in de leiding steekt en dan blijft u met het probleem zitten. We raden dus aan eerst een detectiedienst zoals VDS Detectie te raadplegen om geen onnodige kosten aangerekend te krijgen. Neem vlug contact op met onze klantendienst.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Eindelijk een verklaring voor het drukverlies op onze verwarming. Bedankt voor de efficiënte & snelle service.

K. uit Poperinge

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk
Menu sluiten