Blog

Handige weetjes

Stank uit doucheputje

Stank uit doucheputje? Eerst detecteren daarna repareren!

Komt er een stank uit het doucheputje? Is er een doordringende geur waarneembaar in de badkamer? Vaak is de stank uit doucheputje te wijten aan een slecht werkende sifon of een gedurende lange tijd ongebruikte douche.

Wanneer de stank uit doucheputje blijft duren ondanks regelmatig douchen dan ligt de oorzaak in een defecte sifon of een lek in de afvoerbuis.

VDS Detectie gebruikt hiervoor een rookgenerator waarbij er rook in de afvoer wordt geblazen. Indien de rook uit het doucheputje komt dan betekent dit dat ook de stank uit het doucheputje komt.

We raden aan om een loodgieter te contacteren en de sifon te laten herstellen. Indien u zomaar uw loodgieter laat komen om de stank uit het doucheputje te detecteren dan kan het gebeuren dat het lek in de leiding steekt en dan blijft u met het probleem zitten. We raden dus aan eerst een detectiedienst zoals VDS Detectie te raadplegen om geen onnodige kosten aangerekend te krijgen. Neem vlug contact op met onze klantendienst.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Wat een kleine controle moest worden, is een noodzakelijk onderzoek gebleken. In mijn bedrijf waren er meerdere persluchtlekken. Dit zonder ik het door had! Bedankt om me hier op te wijzen!

Marc K.

Het lek in onze badkamer was in een mum van tijd opgespoord & de loodgieter kon meteen aan de slag.

L. uit Marke
Menu sluiten