Blog

Handige weetjes

vocht in huis

Help waterlek en al dat vocht in huis ...

Hopelijk overkomt het je niet! Een massa vocht in huis door een waterlek brengt niet alleens chade aan het plafond of de muren met zich mee. Ook de herstellingswerken kunnen een pak werk en kosten veroorzaken.

Wanneer je dit overkomt, sluit je best zo vlug mogelijk de hoofdwaterkraan af. Indien het water nog verder naar beneden stroomt kan de oorzaak ook aan een lekke buis van de centrale verwarming liggen. Indien je dan de kraantjes dichtdraait aan de centrale verwarming kan ook dit euvel snel verholpen worden. Uw loodgieter zo spoedig mogelijk raadplegen zal dan zeker noodzakelijk zijn.

Indien je de oorzaak van al dat vocht in huis niet vindt, dan kan je beroep doen op een gespecialiseerde lekdetectie bedrijf om de locatie van het lek te vinden. Dit kan zowel met een infraroodcamera als met een rookdetectie gebeuren. Je kan onze verschillende gebruikte technieken raadplegen voor meer info.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Onze waterfactuur was buitengewoon veel gestegen dit jaar. De oorzaak hiervan was een lek in onze badkamerleidingen. Bedankt om dit snel & zonder breekwerken op te sporen.

Olivier D.

De lekdetectie door VDSdetectie in het dokterskabinet was heel nauwgezet en professioneel.

Met de nodige gesofisticeerde apparatuur en een stevige portie gezond verstand werd het lek gelokaliseerd quasi tot op de centimeter.

Gelukkig heeft men maar 1 tegel moeten uitbreken en we zagen het water al spuiten!

De schade is tot een minimum beperkt en er is geen kostbare tijd verloren gegaan.

een tevreden klant
Menu sluiten