Blog

Handige weetjes

vochtbehandeling muren

opstijgend vocht slecht voor de gezondheid

De vochtbehandeling van muren is pas noodzakelijk wanneer vochtigheidsgraad in huis verhoogt. Opstijgend vocht is vaak de oorzaak van vele vervelende verschijnselen in huis.

Als je een van de onderstaande zaken in je huis aantreft, dan is een vochtbehandeling in huis dringend nodig nadat de oorzaak ervan is achterhaald.

Je plinten komen los of breken af, het pleister- of schilderwerk krijgt schimmel of bladert af, het behang komt los, er is een muffe geur in huis, .., 

Met een proffessioneel meettoestel kan je de vochtigheidsgraad in huis perfect meten. Nadien kan je de nodige vochtbehandeling van de muren door een gespecialiseerde firma laten uitvoeren.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk

Eindelijk een verklaring voor het drukverlies op onze verwarming. Bedankt voor de efficiënte & snelle service.

K. uit Poperinge
Menu sluiten