Leidingdetectie

Professionele service!

Leidingdetectie

Bij het opsporen van leidingen kan men niet altijd beroep doen op een plan waar alle leidingen en kabels worden weergegeven daarom kunnen wij u helpen:

Door gebruik te maken van verschillende methodes kunnen wij ondergrondse nutsleidingen opsporen en eventueel de diepte ervan bepalen. Er zijn nutsleidingen die zelf signalen uitzenden onder de grond en die vervolgens door onze locator kunnen worden opgespoord. Maar wij beschikken ook over een zender waardoor wij zelf energie kunnen toevoegen aan de leidingen zodanig dat deze kunnen worden opgespoord.

Ook niet-metalen leidingen kunnen d.m.v. een lokalisatiesonde teruggevonden worden. De sonde gaat men in de op te sporen leiding duwen waardoor we vervolgens de leiding kunnen lokaliseren.

Voor het opsporen van leidingen zijn wij van diverse zaken afhankelijk vandaar dat wij ook nooit een resultaatsverbintenis kunnen afsluiten, enkel een middelenverbintenis, waarbij wij bij onze opdracht de beste materialen en methodes inzetten om de opdracht uit te voeren.

 

Ook een infraroodcamera kan gebruikt worden voor het opsporen van leidingen.

VDSdetectie detecteert uw leidingen.

Een infraroodcamera kan niet alleen worden gebruikt voor het opsporen van koudebruggen en waterlekken maar indien het temperatuursverschil groot genoeg is en de leidingen niet te diep zitten kan je er ook gewoon mee de leidingen zien lopen.

 

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Nogmaals bedankt voor de nauwkeurige lekdetectie!

Nico D.

Onze waterfactuur was buitengewoon veel gestegen dit jaar. De oorzaak hiervan was een lek in onze badkamerleidingen. Bedankt om dit snel & zonder breekwerken op te sporen.

Olivier D.
Menu sluiten