Geur

Professionele service!

Geurhinder in huis

VDS Detectie vindt de geurhinder in huis met rookdetectie.

Geurhinder in huis is niet altijd eenvoudig te lokaliseren. Soms kan de geurhinder veroorzaakt zijn door een uitgedroogde sifon of afwaterputje. Wanneer het probleem zich binnenshuis vertoont kan de geurhinder heel indringend zijn.

VDS Detectie pakt de geurhinder in huis professioneel aan door gebruik te maken van rookdetectie. Uw afvoeren of rioleringen worden met natuurvriendelijke rook gevuld en daar waar de rook zichtbaar wordt, kan het lek gevonden worden. Op deze manier is geurhinder in huis zichtbaar terug te vinden en kunnen de nodige herstellingswerken uitgevoerd worden.

De geurhinder in huis kan zich vaak in kleine scheurtjes of spleten situeren waardoor onzichtbaar vervelende geuren worden verspreid. Aarzel niet langer en doe iets aan de geurhinder in huis.

Voor meer informatie of prijzen kan u contact opnemen met onze klantendienst.

VDSdetectie vindt elk geurhinder In huis.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Onze waterfactuur was buitengewoon veel gestegen dit jaar. De oorzaak hiervan was een lek in onze badkamerleidingen. Bedankt om dit snel & zonder breekwerken op te sporen.

Olivier D.

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk
Menu sluiten