Ontstopping

Professionele service!

VDS ontstopservice

VDS ontstopservice, uw ontstoppingsdienst bij elke verstopping.

VDS ontstoppingsdienst komt u snel ter hulp bij elke verstopping van uw riolering of afvoer. Onze ontstoppingsdienst is uitgerust met de nieuwste materialen. Met een veer en hogedruk waterspuit wordt uw verstopping snel ontstopt. Wij raden het ontstoppen met soda ten stelligste af! U brengt onnodig schade toe aan uw leidingen met breuk of extra verstoppingsproblemen.

Wij zijn tevens gespecialiseerd als ontstoppingsdienst bij verstoppingsproblemen in appartementsgebouwen en bedrijfsgebouwen.

Naast het ontstoppen van uw doucheputje, wc, lavabo, afvoer, ... reinigen we ook uw vervuilde regenwaterput wanneer uw regenwater stinkt.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Onze waterfactuur was buitengewoon veel gestegen dit jaar. De oorzaak hiervan was een lek in onze badkamerleidingen. Bedankt om dit snel & zonder breekwerken op te sporen.

Olivier D.

Factuur ontvangen en betaald. Ook dikke pluim voor de deskundigheid van jullie personeel. De afvoer loopt weer als een trein en ik weet eindelijk waar onze sceptische put ligt. Dat die op een plaats ligt die mij niet aanstaat, dat is mijn probleem :)

Met vriendelijke groeten,

Joeri

Joeri D.M.
Menu sluiten