Waterlekdetectie

Professionele service!

Waterlek

Wat is een waterlek

Plots een vochtige plek in huis? Een te hoge waterfactuur? Drukverlies op de verwarming of een vermoeden dat u ergens anders met een lek zit? Schiet in actie en neem contact met ons op zo vermijd je nog meer schade en extra kosten.

VDS lost het op

Bij het opsporen van een waterlek beschikt VDSdetectie over de modernste apparatuur. Afhankelijk van de ernst en de bereikbaarheid van het waterlek gebruiken wij ook verschillende technieken.

Onze gecertificeerde controleur bespreekt met u de nodige stappen bij het opsporen van het waterlek.

Na het opsporen en lokaliseren van het waterlek is het gemakkelijk voor de loodgieter om met een minimum aan schade het waterlek te herstellen.

Verschillende technieken

Ultrasoon = Door het geluid te versterken kunnen we vaak het waterlek heel vlug en precies opsporen. De sensoren versterken het geluid van een waterlek.

Infrarood = Tijdens het opsporen van een waterlek detecteren we een temperatuurverschil met onze infraroodcamera waardoor exact de vochtgebieden aangeduid worden en daarbij het waterlek kan gelokaliseerd worden.

Tracergas = In de leidingen wordt er een formiergas geplaatst. Het ondergrondse waterlek opsporen kan nu bovengronds opgespoord worden met een waterstof detectietoestel.

Endoscopie = Met een camera gaan we het waterlek opsporen tot in de kleinste bochten en ruimtes van de leidingen.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Lek is al hersteld. Zat uiteindelijk in de berging. Bedankt voor de snelle service.

Gregory Lagappe

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk
Menu sluiten