Waterlekdetectie

Professionele service!

Waterlek

Wat is een waterlek

Plots een vochtige plek in huis? Een te hoge waterfactuur? Drukverlies op de verwarming of een vermoeden dat u ergens anders met een lek zit? Schiet in actie en neem contact met ons op zo vermijd je nog meer schade en extra kosten.

VDS lost het op

Bij het opsporen van een waterlek beschikt VDSdetectie over de modernste apparatuur. Afhankelijk van de ernst en de bereikbaarheid van het waterlek gebruiken wij ook verschillende technieken.

Onze gecertificeerde controleur bespreekt met u de nodige stappen bij het opsporen van het waterlek.

Na het opsporen en lokaliseren van het waterlek is het gemakkelijk voor de loodgieter om met een minimum aan schade het waterlek te herstellen.

Verschillende technieken

Ultrasoon = Door het geluid te versterken kunnen we vaak het waterlek heel vlug en precies opsporen. De sensoren versterken het geluid van een waterlek.

Infrarood = Tijdens het opsporen van een waterlek detecteren we een temperatuurverschil met onze infraroodcamera waardoor exact de vochtgebieden aangeduid worden en daarbij het waterlek kan gelokaliseerd worden.

Tracergas = In de leidingen wordt er een formiergas geplaatst. Het ondergrondse waterlek opsporen kan nu bovengronds opgespoord worden met een waterstof detectietoestel.

Endoscopie = Met een camera gaan we het waterlek opsporen tot in de kleinste bochten en ruimtes van de leidingen.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Onze waterfactuur was buitengewoon veel gestegen dit jaar. De oorzaak hiervan was een lek in onze badkamerleidingen. Bedankt om dit snel & zonder breekwerken op te sporen.

Olivier D.

De lekdetectie door VDSdetectie in het dokterskabinet was heel nauwgezet en professioneel.

Met de nodige gesofisticeerde apparatuur en een stevige portie gezond verstand werd het lek gelokaliseerd quasi tot op de centimeter.

Gelukkig heeft men maar 1 tegel moeten uitbreken en we zagen het water al spuiten!

De schade is tot een minimum beperkt en er is geen kostbare tijd verloren gegaan.

een tevreden klant
Menu sluiten