Blog

Handige weetjes

Endoscopie

Wanneer u een waterlek vaststelt dan kunnen wij het lek opsporen door gebruik te maken van een camera. Deze techniek wordt ook wel endoscopie genoemd.

Met de camera gaan we op zoek naar het lek op vaak onbereikbare plaatsen en kunnen we zo het lek lokaliseren.

De cameratechniek of endoscopie heeft reeds meermaals zijn diensten bewezen bij ingegroeide boomwortels in leidingen, verzakte afvoerbuizen, ...

De endoscopie techniek is eenvoudig in gebruik en bovendien kostenbesparend daar er geen onnodige afbraakwerken dienen te gebeuren. U kan trouwens zelf meevolgen op het scherm tijdens de uitvoering van de endoscopie.

Indien het waterlek zich op een onbereikbare plaats bevindt, kan de leiding uiteraard ook eerder afgesloten worden zodat verder waterverlies vermeden wordt. U kan dan beslissen om een nieuwe bovengrondse leiding te leggen ofwel de vloer uit te breken en het lek herstellen.

VDS Detectie Gebruikt De Endoscopie Of Camera Detectie Bij Waterlekken.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk

Het lek in onze badkamer was in een mum van tijd opgespoord & de loodgieter kon meteen aan de slag.

L. uit Marke
Menu sluiten