Blog

Handige weetjes

Het prijskaartje van een lekdetectie?

VDS Detectie werkt aan een correcte prijs.

Een water- of gaslek is een vervelde zaak en moet zo snel mogelijk uitgeklaard worden om  (verdere) schade te voorkomen. Dit gebeurt het best door onze professionele inspecteurs.

VDS Detectie komt graag bij u langs om u uit de nood te helpen. Wij verlenen onze diensten aan klantvriendelijke en concurrentiële tarieven waarin de transportkosten reeds inbegrepen zijn.

Daarbij geven wij u graag gedetailleerd advies omtrent de verzekeringsformulieren waarmee u de kosten van de lekdetectie kan aangeven en in vele gevallen kan terugvorderen.

Wilt u graag meer informatie over de kosten van een lekdetectie bij u thuis of in uw bedrijf? Contacteer ons vrijblijvend op het nummer 0471 10 30 40 voor een kostenraming.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Bedankt voor de efficiënte & vakkundige werken. Onze afvoerbuizen in de keuken lekken niet langer!

Carine M.

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk
Menu sluiten