Blog

Handige weetjes

Hoe kan ik een lek in mijn woning vermijden?

VDS Detectie weet raad!

Eenmaal er een lekkage zich in één van uw leidingen bevindt, is de kans op (water)schade bijzonder groot. U hebt er dus alle baat bij om uw leidingen goed te onderhouden.

Zeker in de winter kan u enkele voorzorgsmaatregelen nemen. Bij vriesweer kan er gemakkelijk vorstschade optreden aan kranen en leidingen buitenshuis. Sluit dus voor het hevige winterweer deze leidingen af en ledig ze compleet. U kan eveneens opteren om uw leidingen te isoleren die zouden kunnen bevriezen.

Maak ook tijdig uw dakgoten leeg en ontstop de afvoeren indien nodig.

Daarnaast kan een lek veroorzaakt worden door huishoudelijke apparaten als uw wasmachine of vaatwas. Door een exemplaar met een anti-overloopsysteem aan te schaffen hebt u minder kans dat de filters verstopt geraken en dus een lek zullen veroorzaken.

Tot slot kan het helpen om het watercircuit in uw woning af te sluiten als u voor een lange(re) periode van huis bent. Zo staan u bij thuiskomst geen onaangename verrassingen te wachten.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk

Bedankt voor de info.  Onze mensen waren zeer tevreden over de uitgevoerde werken.

Luc Leurs
Menu sluiten