Blog

Handige weetjes

lekkage badkamer verzekering

Bij waterschade tegemoetkoming door verzekering.

Ook bij lekkage in je badkamer komt de verzekering tegemoet bij waterschade. Neem eerst en vooral contact op met je verzekeringsagent vooraleer je zelf stappen onderneemt.

Om het even welk soort waterschade de oorzaak is, wordt het onderzoek door een erkend detectiefirma volledig terugbetaald. Vaak worden ook de herstellingskosten die door de waterschade veroorzaakt werd ook gedeeltelijk of volledig bekostigd door de verzekering. Aarzel dus niet bij waterschade in je badkamer om zelf contact op te nemen. Kijk desnoods vooraf je polis na.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Factuur ontvangen en betaald. Ook dikke pluim voor de deskundigheid van jullie personeel. De afvoer loopt weer als een trein en ik weet eindelijk waar onze sceptische put ligt. Dat die op een plaats ligt die mij niet aanstaat, dat is mijn probleem :)

Met vriendelijke groeten,

Joeri

Joeri D.M.

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk
Menu sluiten