Blog

Handige weetjes

Opkomend vocht muren

Natte muren? Dringend oplossen!

Wanneer er duidelijk zicht is op een muur waarvan de verf losbladert of het plaksel ervan loskomt dan is er werk aan de winkel. Waarschijnlijk is er opkomend vocht in de muren en dit zijn de eerste kenmerken van vochtige muren. Een stap verder is dan vaak dat er schimmel op de muren komt en een onaangename geur zich verspreid in het huis. Vaak gaan mensen al een bedrijf aanspreken om dit aan te pakken met vochtwerende inspuitingen maar soms ligt de oorzaak bij een lek of een slechte spouw en dan moet dit aangepakt worden ipv de muur zelf. Wij komen de oorzaak van het probleem onderzoeken en geven jullie advies bij het probleem zodat een efficiënte oplossing met weinig of beperkte schade kan aangeboden worden.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk

De lekdetectie door VDSdetectie in het dokterskabinet was heel nauwgezet en professioneel.

Met de nodige gesofisticeerde apparatuur en een stevige portie gezond verstand werd het lek gelokaliseerd quasi tot op de centimeter.

Gelukkig heeft men maar 1 tegel moeten uitbreken en we zagen het water al spuiten!

De schade is tot een minimum beperkt en er is geen kostbare tijd verloren gegaan.

een tevreden klant
Menu sluiten