Blog

Handige weetjes

Rioolgeur

VDS Detectie lost rioolgeur in huis op met rookdetectie.

Hebt u een rioolgeur in huis dan kan u best eerst alle lokalen grondig verluchten en elke kamer grondig op rioolgeur inspecteren. 

Vaak is een defecte sifon de oorzaak van rioolgeur in huis. Je kan alvast beginnen met water te gieten in de afvoeren van aanrecht, doucheputje, toilet, ... Indien de rioolgeur in huis blijft, neemt u best contact op met een professionele lekkage detectie bedrijf zoals VDS Detectie.

Onze inspecteur gaat zorgvuldig te werk bij het onderzoeken van de rioolgeur in huis en luistert naar uw bevindingen. De rioolgeur in huis wordt heel vlug gedetecteerd door gebruik te maken van rookdetectie. Met een rookgenerator wordt veilige en natuurvriendelijke rook in uw leidingen geblazen en zo komt de rook terug naar buiten daar waar het lek de oorzaak is van uw rioolgeur in huis.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Bedankt voor de info.  Onze mensen waren zeer tevreden over de uitgevoerde werken.

Luc Leurs

Factuur ontvangen en betaald. Ook dikke pluim voor de deskundigheid van jullie personeel. De afvoer loopt weer als een trein en ik weet eindelijk waar onze sceptische put ligt. Dat die op een plaats ligt die mij niet aanstaat, dat is mijn probleem :)

Met vriendelijke groeten,

Joeri

Joeri D.M.
Menu sluiten