Blog

Handige weetjes

Thermografisch onderzoek woning

Thermografisch Onderzoek Van Uw Woning

Wanneer u een nieuw huis aankoopt, een nieuwe woning bouwt, u gaat van start met renovatiewerken, u hebt vochtproblemen dan kan u beroep op ons doen voor een thermografisch onderzoek van uw woning. De beelden die we tijdens een thermografisch onderzoek van een woning maken, worden met de nodige kennis via de computer geanalyseerd om een correct en algemeen beeld te verkrijgen van uw woning.

Voor het thermografisch onderzoek van uw woning maken we gebruik van een warmtecamera waarbij alle lekken, vocht- en isolatieproblemen en koude bruggen worden opgespoord. U krijgt van ons een volledig overzicht van de gebreken die we vaststellen tijdens het thermografisch onderzoek van uw woning.

Wij maken met u een afspraak voor het thermografisch onderzoek van uw woning wanneer het u best past en afhankelijk van uw vraag kan onze inspecteur een dag voorstellen waarbij de nodige weersomstandigheden en omgevingstemperaturen optimaal zijn voor de scan. Daarna krijgt u van ons een volledig en duidelijk overzicht van onze analyse.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Lek is al hersteld. Zat uiteindelijk in de berging. Bedankt voor de snelle service.

Gregory Lagappe

Factuur ontvangen en betaald. Ook dikke pluim voor de deskundigheid van jullie personeel. De afvoer loopt weer als een trein en ik weet eindelijk waar onze sceptische put ligt. Dat die op een plaats ligt die mij niet aanstaat, dat is mijn probleem :)

Met vriendelijke groeten,

Joeri

Joeri D.M.
Menu sluiten