Blog

Handige weetjes

waterlek dichten

Maar eerst op zoek gaan naar het lek!

Om het waterlek te kunnen dichten moet je eerst het lek vinden. Vaak is dit een lastige klus om dit met zoweinig mogelijke schade te vinden.

Wanneer je natte muren ziet, het water ziet stromen, je waterteller ziet omhoog gaan,... zonder dat je echt water nodig hebt of gebruikt dan heb je duidellijk met een waterlek te maken. Onze gespecialiseerde dienst kan vaak heel vlug de oorzaak terugvinden van het lek en jullie bijstaan om het waterlek te dichten. Bij kleinere lekken moet er soms met een warmtecamera of camera in de leiding, via geluid of met gas gedetecteerd worden. Op onze pagina waterlek opsporen vind je ook meer info hoe we hierbij te werk gaan.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie over rookdetectie?
Bel ons dan op 0471/10.30.40.

VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Detectie verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS detectie gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

De lekdetectie door VDSdetectie in het dokterskabinet was heel nauwgezet en professioneel.

Met de nodige gesofisticeerde apparatuur en een stevige portie gezond verstand werd het lek gelokaliseerd quasi tot op de centimeter.

Gelukkig heeft men maar 1 tegel moeten uitbreken en we zagen het water al spuiten!

De schade is tot een minimum beperkt en er is geen kostbare tijd verloren gegaan.

een tevreden klant

VDS komt zijn afspraken perfect na en levert een perfecte dienstverlening. Mocht je een verstoppingsprobleem hebben, contacteer VDS in alle vertrouwen (en vergeet die "Gele Wagens" en soortgelijken die met groot vertoon langskomen). Bij ons kwam VDS vanochtend en vakman Emmanuel wist het probleem perfect te detecteren en op te lossen. Correct in dienstverlening én in prijs. Merci VDS!

Henk
Menu sluiten